YOGAUTBILDNINGAR

_k226017a_edited.png

Yogalärarutbildning

I oktober 2020 startar vi vår tredje 200 h Yogalärarutbildning. Även denna gång är den uppbyggd i fyra moduler. Har du en längtan att fördjupa din yoga men utan att bli lärare är du välkommen att gå endast de första tre modulerna. 

Under de tre första modulerna ligger fokus på att hitta din egen yoga och du kommer ha en mentor under utbildningen att vända dig till med frågor som rör såväl undervisningen som din egen yogaväg. Under den sista modulen jobbar vi med lärarrollen, hur man når ut till olika elever, hur man använder rösten, gör enklare assisteringar mm. 

Vi, Annaf Åhlgren och Malin Svnaholm är huvudlärare men du kommer också få möta många andra lärare, bl.a.: Anatomi och fysiologi - Petra Wergelius (fysioteraput och yogalärare) Ayurveda - Peter Ljungsberg (ayurvedaläkare) Hjärnan och meditation - Bengt Ljungquist (hjärnforskare och yogalärare). 

När du vill lära dig mer;

  • om pranayama (andningstekniker),

  • om asana (fysiska positioner),

  • om meditation,

  • om yogans historia.

 

Och inte bara lära dig själv, du vill dela med dig, sprida denna skattkammare av självhjälpstekniker vidare: då är nästa steg en yogalärarutbildning.

 

Vi: Annaf och Malin har skapat en 200 timmars certifierad yogalärarutbildning i hathayoga. Fokus är i första hand på din egen yoga. Unikt är att Malin och jag är med varje steg på vägen. Du har någon av oss som mentor. Regelbundna möten med din mentor ingår.

 

Förutom asana, anatomi, meditation, ayurveda ingår att lära sig mer om sanskrit, yogans historia, filosofi (den åttfaldiga vägen), mudror, mantran, de gamla skrifterna (Hatha Yoga Pradipika, Yoga Sutras mm). Utbildningen är uppdelad på fyra moduler under nio månader. De tre första fokuserade på ditt eget lärande och den sista modulen på pedagogik och etik och moral som yogalärare.

 

Datum: 
14-18 oktober 2020, 
6-10 januari 2021
17-22 mars 2021 
4-9 maj 2021

 

Plats: Yin & Yang Yogastudio, 
St:Eriksgatan 104 i Stockholm

 

Anmälan: Maila namn och postadress till info@malinsvanholm.se 

Anmälan gäller från det att anmälningsavgiften är inbetald.

Vill du veta mer kan du också maila till info@malinsvanholm.se

 

Kostnad: 47.000 för alla fyra moduler.
Anmälningsavgiften är 4.000 kr och dras av från den totla avgiften. Anmälan är bindande.  
Vill du gå endast de tre första modulerna betalar du 33.500 kr. 
 

 

Fördjupa din yoga

Längtar du efter att ta din yogapraktik djupare? Känner du en lust att utforska vart din yogaväg bär? Har du yogat regelbundet i minst ett år och är beredd att lägga ner tid på att fördjupa din yogapraktik?

 

Under 9 månader följs vi åt och ses sammanlagt 8 hela dagar. Dagarna ser olika ut men innehåller alltid både fysiskt och praktiskt arbete samt lektioner och samtal.

 

Under utbildningen får du lära dig mer om bl.a: Yogafilosofi - tantra, den åttfaldiga vägen, Yogasutras, asanas och biomekanik, meditation ,pranayama (andningsteknik), ayurveda (den indiska läkekonsten),chakrasystemet, mantran, att bygga en daglig yogapraktik

 

Lokal: Yogamana Danderydsgatan i Stockholm (vid Tekniska högskolan)

 

Anmälan: Via mail med namn och postadress till anna@gomobileyoga.se

 

För att få största möjliga utbyte av denna kurs önskar vi att du:

•Har yogat regelbundet i minst ett år.

•Upprätthåller en practice under kursen.

•Skriver dagbok/ loggbok / reflektioner under kursen.

•Är nyfiken på att gå djupare.

 

 

Annas och Malins yogalärarutbildning är en riktig kvalitetsstämpel. Det här är en utbildning för dig som verkligen vill fördjupa din egen yogapraktik och har en längtan efter att lära dig om yoga som är så mycket mer än de fysiska positionerna. Upplägget med moduler under en längre tid gav möjlighet till reflektion, personlig utveckling och tid att skapa en ny livsstil. Det jag älskar med Annas och Malins syn på yoga är att det finns plats att behandla de stora frågorna och att det i yogan ges många olika verktyg för att kunna hantera livet. Under modulerna hade vi flera mycket kunniga och inspirerade gästföreläsare som gav ett djup till utbildningen. 

 

Vill du ställa frågor till mig som har avslutat utbildningen och nu har börjat hålla yogaklasser på SATS så får du gärna ringa mig på 070-573 74 32.

Anna Ottenhall

kisspng-email-computer-icons-grey-mobile

Stockholm, Sverige

©  COPYRIGHT 2020.

ALL RIGHTS RESERVED.