kisspng-email-computer-icons-grey-mobile
1/11
IMG_7117.jpg

RESOR & RETREATS 

Intresserad att förbättra din yoga 

och åka på ett äventyr?

Ibland behöver själen ro, kroppen energi och sinnet smaka glädjen att få finnas till. Oavsett om du vill stilla dig, hitta nya vägar i tillvaron eller bara längtar till sammanhängande tid med dig själv så är en yogaresa eller ett retreat en av de bästa gåvor du kan ge dig själv!

Yogaretreat i Andalusien

Ge dig själv en vecka där du verkligen får möjlighet att fördjupa dig i yogan och i en harmonisk miljö känna av yogans positiva effekter. Släpp stress, få energi och en djupare kontakt med dig själv under detta yogaretreat i vackra Andalusien. 

Med hjälp av yogans verktyg harmoniserar vi den fysiska kroppen med själen! Vi använder såväl dynamiskt utmanande yoga som återhämtande Restorative och Yin. Varje pass avslutas med en meditation. Du kommer dagligen att erbjudas möjlighet att fördjupa dig i yogans teknik och få individuell hjälp med olika positioner. Mot slutet av veckan har vi en “satsang”, samtal kring yogafilosofi, och vi avslutar hela retreatet med en kväll med chanting/mantrasång. 

Vi går upp tidigt och startar upp dagen med yoga på terrassen med vidunderlig utsikt över sjö och berg. Senare på eftermiddagen är det “verkstad” då alla som vill kan komma och få hjälp med sin yogateknik. Därefter har vi gemensam kvällsyoga innan middagen serveras.

Vi åker i en liten grupp och bor i en stor villa, Casa Monicha, som har plats för 10 gäster fördelade på fem dubbelrum med separata sängar. I anslutning till Casa Monicha finns en grönskande trädgård, stor terrass och en svalkande pool. Vi varvar yoga med samtal och lugn egentid på dagarna för att sedan på kvällarna tillsammans njuta av en hemlagad vegetarisk måltid i härligt umgänge. Det går utmärkt att resa tillsammans med en vän eller på egen hand, för oavsett hur, kommer du snabbt in i den familjära gemenskap vi har på våra resor. Då vi reser i en liten grupp ges mycket omtanke till var och en. Tillsammans med oss blir du sedd och du blir aldrig en i mängden. 

 

Casa Monicha ligger vackert ute på landet med utsikt över berg och sjö och fina vandringsleder i omgivningarna. Närmaste större samhälle är pittoreska Ronda som ligger ungefär 25 minuters bilfärd bort. En av eftermiddagarna åker vi dit och strövar runt i en av andalusiens vackraste “pueblo blancos” - vita byar. Tid finns också att upptäcka Ronda på egen hand. Denna vecka serveras vegetarisk kost och vi avstår från att dricka alkohol.

 

Datum: I April 2021, en vecka. (Exakta datum kommer inom kort)

Ingår: 

Flyg ToR

Transfer till och från Casa Monicha

Del i dubbelrum (gemensamma badrum) 

Fullpension

Yoga två gånger om dagen

Tur till Ronda

Anmälan till: ann@sportsclubvallentuna.se

Om gränsen fortfarande är stängd/det går inga flyg etc, så betalar vi såklart tillbaka bokningsavgiften på 1500 kr. 

 

Pris för resan: 17 900 kr 

Bokning: 1500 kr betalas vid bokning av resan, resterande senast 30 dagar innan avresa. 

Avbeställningsskydd via ERV: 800 kr OBS! Pandemi gäller ej som orsak till avbokad resa. 

 

Researrangör: Sportsclub Vallentuna

 

San Kalpa

Endagsretreat på Vaxholms Kastell.

Varje år i 10 års tid har vi haft denna härliga retreat där vi börjar året med att sätta en intention för din väg i livet. En San Kalpa är en önskan som speglar vår innersta längtan och som ger oss en riktning för hela livet. När vi hittar vår San Kalpa och följer den öppnar vi upp för en total inre expansion.

 

Vi återvänder i år till det anrika och ombonade Kastellet i Vaxholm. Under en hel dag ägnar vi oss åt bl.a. yoga, meditation och yoga nidra för att hitta och plantera vår San Kalpa. En dag full av njutning, stillhet såväl som rörelse, tid för reflektion och möjlighet att lyssna inåt.Det ingår lunch, eftermiddagste och transport till och från fastlandet till Kastellet. 

 

Vi gläder oss åt att få starta ett nytt år tillsammans med er & om ni missat denna chans i år finns det andra härligheter att vara med på.

 

Här är lite bilder från San Kalpa 11 Januari 2020, nästa San Kalpa är 16 Januari 2021.

För anmälan och mer information, gå in på fliken Aktuellt och under evenemanget San Kalpa.

Anmälan är bindande.

Inställt pg a FHM:s riktlinjer/ Covid 19!

 

Våra tidigare resor

SAN KALPA – Nyårsretreat, årligen sedan 2010
YOGARESA TILL BALI – 2015, 2016, 2017
YOGARESA TILL INDIEN – 2017
YOGARESA TILL COSTA RICA 2018
YOGARESA TILL SRI LANKA 2018
YOGALÄRARUTBILDNING 2018/2019
FULLMÅNEYOGA

Vi blickar mot framtiden och har börjat våga drömma igen.

 

Boka gärna in redan nu om du vill åka på yogaäventyr med oss. Tänk: Asien, varma vindar, salta hav - massor av yoga, samtal, möten och en del möten med djur.

kisspng-email-computer-icons-grey-mobile
  • Facebook
  • Instagram

Stockholm, Sverige

©  COPYRIGHT 2020.

ALL RIGHTS RESERVED.