RESOR & RETREATS 

Intresserad att förbättra din yoga 

och åka på ett äventyr?

Ibland behöver själen ro, kroppen energi och sinnet smaka glädjen att få finnas till. Oavsett om du vill stilla dig, hitta nya vägar i tillvaron eller bara längtar till sammanhängande tid med dig själv så är en yogaresa eller ett retreat en av de bästa gåvor du kan ge dig själv!

Yogaretreat i Vietnam​

Det händer något, på djupet, under ett yogaretreat. Kombinationen vila, fysisk ansträngning, nya tankar, tystnad, värme och hav gör någonting med oss. 

 

Den 6e -14 november håller vi Yogaretreat på magiska ön Phu Quoc i Vietnam (ön ungefär lika stor som Sandhamn). 

 

Just vid havet, vid en orörd, kritvit strand, ligger vårt retreat. Ett ställe som skapades som ett familje-hideaway men varsamt har gjorts om till att ta emot gäster. Vacker yogashala, fantastisk mat, nära till allt från utflyktsmål till en liten by.


Under Vietnam-retreatet sätter vi fokus på att släppa taget om gamla vanor som inte längre tjänar oss och bygga en grund för ett sannare liv. Maten vi äter är vegetarisk (det går att få kyckling och fisk om man vill). Vi har ett helt alkoholfritt retreat!

 

Vi startar dagen med ett utmanande yogapass. Praktiken avslutas med meditation. Dagen har du sedan fri att bada, läsa, sola, ta behandlingar, göra upptäcksfärder på ön eller vad annat ditt hjärta längtar efter. Efter den gemensamma middagen har vi en lugnare yogapraktik (Yin, Restorative).

 

Det går flyg från Bangkok direkt till Phu Quoc. Därifrån tar transfer ca 40 min.

 

I retreatet ingår:

Boende (del i dubbelrum) i åtta dagar

Frukost och middag

2 dagliga yogapass

Mantraceremoni

Sat sang

En expedition

 

Flygresa ordnar du själv.


Kostnad för åtta dagars retreat 25.800 kr. Early birdpris (innan 8 april) 22.800 kr

Anmälningsavgift 4.500 kr (som dras av den totala kostnaden) 

 

Anmälan är bindande.

Anmälan och/eller frågor sker till info@malinsvanholm.se

Bilderna nedanför är där vi ska befinna oss, visst ser det underbart ut?

 

San Kalpa

Endagsretreat på Vaxholms Kastell.

Varje år i 10 års tid har vi haft denna härliga retreat där vi börjar året med att sätta en intention för din väg i livet. En San Kalpa är en önskan som speglar vår innersta längtan och som ger oss en riktning för hela livet. När vi hittar vår San Kalpa och följer den öppnar vi upp för en total inre expansion.

 

Vi återvänder i år till det anrika och ombonade Kastellet i Vaxholm. Under en hel dag ägnar vi oss åt bl.a. yoga, meditation och yoga nidra för att hitta och plantera vår San Kalpa. En dag full av njutning, stillhet såväl som rörelse, tid för reflektion och möjlighet att lyssna inåt.Det ingår lunch, eftermiddagste och transport till och från fastlandet till Kastellet. 

 

Vi gläder oss åt att få starta ett nytt år tillsammans med er & om ni missat denna chans i år finns det andra härligheter att vara med på.

 

Här är lite bilder från San Kalpa 11 Januari 2020.

 

kisspng-email-computer-icons-grey-mobile

Stockholm, Sverige

©  COPYRIGHT 2020.

ALL RIGHTS RESERVED.