top of page

OM OSS

Vårt gemensamma äventyr började under en yogalärarutbildning vi båda gick för ca 10 år sedan. Vi fann varandra över otaliga tekoppar - livligt diskuterande livet, yoga, filosofi och böcker.

Vårt första projekt tillsammans var att ta fram en yogapraktik för skolbarn. Sedan dess har vi hunnit med yogaresor runt om i såväl den stora världen som i Sverige, olika yogautbildningar, workshops och kurser.

 

Vi är båda E-RYT 500 h yogalärare med fortsatt längtan att studera och förkovra oss.

Annaf Åhlgren & Malin Svanholm

Annaf Åhlgren

I yogan hittade jag hem. Här får jag ställa de stora frågorna, här finns verktygen för att stilla min oro i kropp och själ och här finns utrymmet får såväl de stilla tårarna som det stora skrattet. Har de senaste 15 åren arbetat heltid som yogalärare.

 

Min utbildning där är E-RYT 500, Masters degree. Jag fortsätter att fördjupa mig inom Yoga Nidra och Restorative. Förutom att undervisa och föreläsa i och om yoga, arbetar jag som doula/ förlossningscoach.

 

Bakgrund har jag som bibliotekarie och Informatör. Har studerat en hel hop saker. Läser ohemult mycket. Gärna Fantasy, gärna om religion. Jag har 5 barn och är gift med dess far. Med oss bor två katter, som kör hänsynslöst med mig.

Annas hemsida!

Malin Svanholm

I mig har det alltid bott en längtan efter helheten - känslan av att allt är ett. Yogans fysiska del såväl som meditation och filosofi, hjälper mig att finna helheten inuti mig själv. Yoga är för mig redskap för att leva livet fullt ut. 

 

Jag är delägare i Vaxholm Yogacenter, undervisar och skriver om yoga, och är författare till Happy, healthy, holy - den yogiska vägen till ett helt och hållbart liv. Min utbildning är E-RYT 500 Master degree inom ISHTA-yoga. 

 

Att undervisa ligger mig varmt om hjärtat efter många år som yogalärare och tidigare grundskollärare och danspedagog. Tillsammans med min familj - make och tre barn, har jag rotat mig i Vaxholm, men är också deltidsboende i Steninge i Halland.

Malins hemsida!

Ett axplock av vad vi gjort

SAN KALPA – Nyårsretreat, årligen sedan 2010
YOGARESA TILL BALI – 2015, 2016, 2017
YOGARESA TILL INDIEN – 2017
YOGARESA TILL COSTA RICA 2018
YOGARESA TILL SRI LANKA 2018
YOGALÄRARUTBILDNING

 FÖRDJUPNINGSUTBILDNING I YOGA
FULLMÅNEYOGA
WORKSHOPS OCH KURSER

Annas och Malins yogalärarutbildning är en riktig kvalitetsstämpel. Det här är en utbildning för dig som verkligen vill fördjupa din egen yogapraktik och har en längtan efter att lära dig om yoga som är så mycket mer än de fysiska positionerna. Upplägget med moduler under en längre tid gav möjlighet till reflektion, personlig utveckling och tid att skapa en ny livsstil. Det jag älskar med Annas och Malins syn på yoga är att det finns plats att behandla de stora frågorna och att det i yogan ges många olika verktyg för att kunna hantera livet. Under modulerna hade vi flera mycket kunniga och inspirerade gästföreläsare som gav ett djup till utbildningen. 

 

Vill du ställa frågor till mig som har avslutat utbildningen och nu har börjat hålla yogaklasser på SATS så får du gärna ringa mig på 070-573 74 32.

Anna Ottenhall

bottom of page