top of page

tors 06 juni

|

Steninge Kuststation

Yogaretreat - De fem elementen (Retreat 1/3)

Under alla våra år tillsammans har vi drömt om att skapa en serie av yogaretreat utifrån de fem elementen, nu är det dags! En yogaretreat serie i 3 delar, första är denna med fokus på: Jord & Vatten. YOGARETREAT UTIFRÅN DE FEM ELEMENTEN. NU ÄR DET DAGS!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yogaretreat - De fem elementen (Retreat 1/3)
Yogaretreat - De fem elementen (Retreat 1/3)

Tid och plats

06 juni 2024 09:00 – 09 juni 2024 08:00

Steninge Kuststation, Steninge Kustväg 30, 305 72 Haverdal, Sverige

Om evenemanget

Vi startar vår resa med de fem elementen i vackra Steninge, Malins paradis. 

Precis vid Kattegatts strand, under nymånen i juni. En perfekt period att så nya frön i livet. 

Följ med oss på ett fyradagars yogaretreat där vi dyker djupare in i yogan och leker med de första två elementen - jord och vatten.

Enligt yogans systervetenskap Ayurvedan, består allt levande av fem element. Dessa element genomsyrar alla delar av vår tillvaro och av oss själva. Vi hittar dem i våra fysiska kroppar, i våra sinnen och även i de mer andliga aspekterna av oss. På samma sätt finns elementen i allt vi äter, i naturen omkring oss och överallt. När vi lär oss att förstå de olika elementens natur och tona in oss därefter så faller saker på plats.

Dagarna startar i ottan med ett långt yogapass och meditation. Vi äter Kuststationens härliga frukost tillsammans och fortsätter sen dagen med vandringar och besöker kraftfulla platser i naturen. På eftermiddagen yogar vi tillsammans igen, då ett mer vilsamt pass, innan vi avslutar dagen med middag tillsammans. Utöver de gemensamma stunderna kommer det finnas gott om tid att bara vara, ta ett friskt dopp i havet, basta eller bada i badtunnan.

Steninge Kuststation är en pärla och har den där personliga och vänliga stämningen som bara går att hitta där ett ställe drivs med mycket kärlek. De som varit på Kuststationen kommer tillbaka. Från början ett badhotell, som sen varsamt har byggts till, med bl.a. en fantastisk, fullt utrustad yogastudio. Matlagningen bygger på omsorg om naturen och har WWFs märkning för klimatsmart mat på både frukost och ett antal maträtter. Det är mycket närproducerade produkter och maten kommer vara vegetarisk.

Yogareatreat 1/3: Jord & Vatten - Steninge Kuststation, 6-9 juni 2024

Yogaretreat 2/3: Eld & Luft - Bustamon i Åre, 12-15 September 2024

Yogaretreat 3/3: Rymd - San Kalpa, Januari 2025

Du väljer själv om du vill gå ett enstaka retreat eller anmäler dig till hela serien.

Plats:  Steninge Kuststation

Tid: 6-9 juni 2024

Boende: Del i dubbelrum

Mat: Frukost, lunch & middag

Pris:  8.500 kr 

Anmälan är bindande men det går bra att ge bort sin plats vid förhinder.

Yogalärare: Annaf Åhlgren & Malin Svanholm

Anmälan: info@malinsvanholm.se

Varmt välkomna!

Info kring Retreat 2/3: Retreat i Bustamon, 12-15 September med fokus: Eld & Luft

I september är det dags för nästa retreat. Då tar vi oss upp till Annafs kära Bustamon, i den vackra fjällvärlden. Där fortsätter vi med elementen eld och luft. Det sista retreatet i serien är vår årliga San Kalpa, där vi bjuder in elementet rymd och sluter cirkeln.

Du väljer själv om du vill gå ett enstaka retreat eller anmäler dig till hela serien.

Dela detta evenemang

bottom of page