top of page

tis 05 nov.

|

Cyperns geografi

Reclaim your power, Yoga & vandringsretreat på Cypern

Ett retreat för att upptäcka och återupprätta kontakten med din inre kraft. För att mejsla fram den inneboende kraften och energin vi alla har inom oss, kommer vi på det här yogaretreatet använda urgamla yogiska och tantriska tekniker. Du får lära dig mer om shariras – de tre lager vi människor

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Reclaim your power, Yoga & vandringsretreat på Cypern
Reclaim your power, Yoga & vandringsretreat på Cypern

Tid och plats

05 nov. 2019 12:00 – 10 nov. 2019 20:00

Cyperns geografi, Cyperns geografi

Om evenemanget

Ett retreat för att upptäcka och återupprätta kontakten med din inre kraft. 

För att mejsla fram den inneboende kraften och energin vi alla har inom oss, kommer vi på det här yogaretreatet använda urgamla yogiska och tantriska tekniker. Du får lära dig mer om shariras – de tre lager vi människor består av, och hur du infogar dem i din yogapraktik. 

Norra Cypern har en medeltemperatur på 22 grader i november, fantastiska bergskedjor, orörda kuster och Medelhavets renaste vatten. Förutom att yoga och vandra finns möjlighet att vara på stranden, göra utflykter till intressanta platser, som Nicosia, och utnyttja hotellets spa. 

Kostnad: 9.700 kr Anmälan är bindande. 

Ingår: enkelrum 5 nätter på Aphrodite Beachfront Resort, frukost, lunch och middag, yoga morgon och kväll, två vandringar i Troodosbergen med guide, tur till Nicosia, tillgång till hotellets spa och gym, transfer till och från rekommenderat flyg.

Info och anmälan: anna@gomobileyoga.se

Välkommen!

Dela detta evenemang

bottom of page